Plugin Release New page: MyBB Google maps v3
Author Message Action
kadhafi

Junior Member
Posts: 1

not working now....
Post: #31
20-04-2013, 11:21 PM
Jayfore

Junior Member
Posts: 2

(13-03-2013, 02:23 PM)Andrew F. Wrote: It has been reported that the markers on this page have stopped working. The reason being that Google has recently phased out the Geocoding API v2.

I am implementing an update to upgrade the page to use the new Geocoding API v3.

Hi Andrew,

Like others, my pins have stopped working too... I am already on your updated API v3 code, which used to work. Have you been able to update to make this work again? THANKS!

Jay
Post: #32
29-05-2013, 09:22 PM
wcampos

Junior Member
Posts: 2

Mine show map, but my "chords" exist with this content "a:0:{}"
not show pins in map, any tip how I solve this.
I set permission to 777 for file coords, too.

http://www.xbmcbrasil.net/misc.php?page=usermap

I see others members forum have feature working fine, I hope fix soon here too.

Thanks,
Post: #33
03-06-2013, 12:49 AM
(This post was last modified: 03-06-2013, 01:30 AM by wcampos.)
wcampos

Junior Member
Posts: 2

Great

http://www.xbmcbrasil.net/misc.php?page=usermap

Work now, using file more recently (Mattzz).

thanks,
Post: #34
03-06-2013, 01:51 AM
(This post was last modified: 03-06-2013, 02:03 AM by wcampos.)
ooopie

Junior Member
Posts: 1

This plugin is great.

Is there a way to regenerate the coords cache automatically every day so new users will show up? Maybe using crontab?

I can obviously crontab deleting the coords cache, but then the first person to visit will be faced with a really long page load.

thanks
Post: #35
05-07-2013, 06:27 PM
Jayfore

Junior Member
Posts: 2

(03-06-2013, 01:51 AM)wcampos Wrote: Work now, using file more recently (Mattzz).

Thanks for posting this! I found the post from Mattzz, pasted in his text, and then edited a couple things to suit my site. Now it's working again! I just need to remember how to limit which members (via groups) it shows in the map and which ones to not show.

It seems to take much longer to load the map than it used to... But at least now it's working.
Post: #36
05-07-2013, 07:30 PM
basrik

Junior Member
Posts: 1

The page is working great on my test site, and is showing the pin from me (admin). But i am using the wordpress bridge to show my forum within a wordpress theme. Thats where is goes wrong and i don't know what i have to change. I tryed a couple of things but my php knowlage isn't that good

The forum is displayed at http://www.centoclub.nl/mybb
Wordpress is at http://www.centoclub.nl/cms
And the usermap is at http://www.centoclub.nl/mybb/misc.php?page=usermap

I also tryed the php.xml file and it is fine.
http://www.centoclub.nl/mybb/misc.php?page=php
Post: #37
04-09-2013, 09:13 PM
MidhunVarghese

Junior Member
Posts: 1

Delete the /cache/coords file and retry
Post: #38
13-04-2014, 08:45 AM


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [Release]  New page: MyBB Rules Page Andrew F. 1 33,763 06-01-2015, 07:02 PM
Last Post: 123
  [Release]  New page: MyBB Contact Form with reCAPTCHA Andrew F. 21 91,665 06-01-2015, 07:01 PM
Last Post: 123



Users browsing this thread: 1 Guest(s)